8 Aralık 2013 Pazar

Sağ Salim (2012) | HDTV.720p.x264.torrent indir


Filmin Özeti: Ersoy Güler'in yönettiği ve Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Alper Saldıran ile Hüseyin Avni Danyal'ın oynadığı ''Sağ Salim'', hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim'in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini, Mersin'den Sivas'a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macerasını anlatıyor.

Yönetmen Güler'in ''İstemeden bilerek yapılan her şey hakkında bir film'' dediği ''Sağ Salim'', tamamı bir günde geçen sevimli bir komedi-macera filmi.


IMDB:

Torrent İndir:

Sağ Salim (2012)

http://adf.ly/aRAis

Cenneti beklerken (2006) | DvDRip.XviD.torrent indir

Eflâtun İstanbul'da on yedinci yüzyılda yaşayan bir minyatür ustasıdır. Bir gün, bir Osmanlı vezirinin konağına zorla götürülür. Osmanlı devletine karşı ayaklanan Danyal adlı bir şehzadenin uzak bir eyalette yakalandığını ve idam edileceğini öğrenir. İdam edilecek şehzadenin kimliğinden emin olabilmek için Eflâtun'dan isyancının Batılı tarzda bir portresini yapması istenmektedir. Eflâtun emir sonrası, seçme bir grup adamla başkentten Anadolu'ya doğru zorlu bir yolculuğa çıkar. Yolda karşılaşıp yanlarına aldıkları Leyla ile birlikte kendilerini duygu dolu büyük bir maceranın içinde bulurlar.


IMDB:

Torrent İndir:

Cenneti beklerken (2006)

http://adf.ly/aRAQK


Gişe memuru (2010) | DvDRip.XviD.torent indir

Sessiz ve içine kapanık gişe memuru Kenan'ın Çamlıca gişeler bölgesi ve evi arasında sıkışıp kalmış monoton hayatı yeni işletme şefinin denetime geldiği gün değişecektir.

IMDB:


Torrent İndir:

Gişe memuru (2010)

http://adf.ly/aRA8b

Vizontele (2001) | DvDRip.XviD.ac3.torrent indir





[Resim: 137870443652372.jpg]


1974 yılında başında Van'ın Gevaş ilçesine televizyon gelmesini anlatıyor. Bunu duyan ahali televizyonun ne olduğu hakkında bir bilgileri yok ve nasıl bir şey olduğunu çok merak ediyorlar. Herşeyin en son ulaştığı bir şehirdir. TRT tarafından oraya sürgün gönderilen memurlar alıcıyı kurmadan geri dönerler. Belediye Başkanı Nazmi bu işin üstesinden gelmek için şehrin delisi olarak bilinen Emin'den yardım alır. Emin aslında deli olmayan, teknolojik aletlere ilgisi olan ve bütün radyoları tamir eden ilginç bir yaşantıya sahip olan bir karakterdir. TRT görevlilerinin tarif ettiği gibi yüksek yerlerde vericiyi kurarlar. Ama bir türlü televizyonu çalıştıramaz. Sonunda tesadüf eseri son yaşadıkları hüsrandan sonra televizyonu çalıştırırlar. Fakat Sıti Ana oğlunun şehit düştüğünü televizyondan öğrenince tüm hırsını o televizyondan alır.

IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0270053/?ref_=nv_sr_1

Torrent İndir:

Vizontele (2001)

http://adf.ly/aRA1e


Vizontele Tuuba (2004) | DvDRip.XviD.torrent indir






[Resim: 137870466477462.jpg]


1974 yılında televizyonla tanışan Güneydoğu kasabasının hikayesi devam ediyor. Vizontele Tuuba'da bu küçük kasabada 1980 yazında yaşananlar konu ediliyor. Artık kasabada bazı evlerde televizyon var, akşamları televizyonu olan evlerde insan toplanıyor, Dallas seyrediyorlar. Deli Emin kasabanın tabela işleriyle uğraşıyor. Dükkanların, kahvehanelerin, yazlık sinemanın, Adalet Partisi İlçe Başkanlığı'nın ve devrimci derneklerin tabelalarını hep o hazırlamış; hepsinin bir köşesine de bir güvercin resmi kondurmuş. Gelen sürpriz konuklarla kasabada hayat hareketlenirken, ülkede yaşanan siyasi gelişmeler tüm ülkeyi olduğu gibi kasaba halkını da etkilemektedir...

IMDB:

Torrent İndir:

Vizontele Tuuba (2004)

http://adf.ly/aR9OK

Güzel Günler Göreceğiz (2012) | DvDRip.XviD.torrent indir


“Güzel Günler Göreceğiz” bir gün içerisinde İstanbul’da geçer. Beş farklı karakterin günlük hayatta kesişen yolları ve farkında olmadan birbirlerinin hayatına müdahalelerini anlatır. Film, doğrusal olmayan kurgusu ile bütün hikayeleri iç içe geçirerek anlatır. Bir günlük zaman dilimini; geriye, şimdiye ve ileriye atlanarak ilerler.


2011 Antalya Altın Portakal film festivalinde en iyi film seçilmiştir.


IMDB:

Torrent İndir:
Güzel Günler Göreceğiz (2012)

Almanya'ya Hoşgeldiniz (2011) | DVDRip XviD DD5.1 AC3.torrent indir



Ben kimim ve neyim – Almanmı yoksa Türkmü?” Bu soruya altı yaşındaki Cenk ikilem arasında kaldığı için kendisine soruyor. Kimse onu futbol takımına almak istemiyor. Ne Türkler ne de Almanlar. Cenk’i teselli etmek için 22 yaşında olan kuzeni Canan dedeleri Hüseyin’in hikayesini anlatıyor. 60’li yılların sonunda bir Türk işçisi olarak Almanya’ya gelmiş, sonra da eşini ve çocuklarını yanına aldırmış. O zamandan bu yana çok zaman geçmiş ve Almanya onların yeni vatanı olmuş. Bir akşam aile fertleri hep bir arada iken Hüseyin bir konuşma yapar. Onlara Türkiye’de bir ev aldığını ve herkesle birlikte es vatanlarına gitmek istediğini söyler. Yalnız birilerinin aklında bir soru işareti oluşur: Benim gerçek vatanım neresi? Fakat tepkiler fayda etmez, sonunda bütün aile Türkiye’nin yolunu tutar. Yolculuk hatıralarla, kavgalarla ve barışla başlar. Ama bu yolculuk hiç beklenmedik biçimde değişir…





[Resim: 13787060735842.jpg]


Torrent İndir:
Almanya'ya Hoşgeldiniz (2011) 

Mar (2012) - Yerli Film | DvDRip.XviD.ac3.torrent indir


Mar; Anadolu’nun ücra bir köyünde yaşayan bu üç erkeğin; (Çocuk- Ergen- Yaşlı) fotoğrafını çekmeye çalışıyor. Taşrada Hayatın ve içinde bulundukları coğrafyanın sınırında yaşayan üç kuşaktan erkeğin, salyangoz toplayıcısı küçük Güven, yılan avlayarak hayatını kazanan ağabey Yılmaz ve kaçakçılıkta yolun sonuna gelen baba Halil’in hayata tutunma çabasını resmediyor.

IMDB:

Torrent İndir:
Mar (2012) - Yerli Film

7 Aralık 2013 Cumartesi

Çalikusu (1986) | DvDRip.XviD.torrent indir






Küçük yaşlarda anne ve babasını yitirdikten sonra teyzesinin yanında kalan Feride yatılı olarak bir Fransız okuluna verilir. Davranışları yüzünden çevresindekiler tarafından “Çalıkuşu” olarak anılan Feride, gittikçe serpilip güzelleşir. Teyzesinin oğlu Kamuran aşık olup, nişanlanan Feride, onun Münevver adlı bir kızla ilişkisi olduğunu öğrenince evden kaçar. Yaşlı süt annesinin yanına sığınan genç kız başvurusu sonucu ögretmen olur. Aşırı ve gösterişli güzelliği başına dertler açan Feride, sık sık tayini cıkıp yer değiştirmektedir. Son tayinlerinden birinde, yaşlı bir bekar olan Hayrullah Bey’le tanışır... 


IMDB:

Torrent İndir:

Çalikusu (1986)

http://adf.ly/aQ50m


Köprüdekiler (2009) | DvDRip.XviD.ac3.torrent İndir



[Resim: 137915495060312.jpg]



Uzunca saçları, tek küpesi ve yüzüğüyle Don Juan havasındaki Fikret Boğaz Köprüsü’nde gizlice gül satarak hayatını kazanır bir yandan da Eminönü civarindaki çeşitli dükkanları dolaşarak daha iyi bir iş arar.

Umut Taksim-Bostancı hattında işleyen bir dolmuşta şoför olarak çalışmaktadır. Televizyon dizilerindeki hayatlardan etkilenen karısı Cemile’yi memnun etmek için, birlikte emlakçıları dolaşırlar, kiralık daha iyi bir ev ararlar.



IMDB:

Torrent İndir:
Köprüdekiler (2009)






Can (2011) | DVDRip XviD.ac3.torrent indir



[Resim: 13791553281262.jpg]


Ayşe ve Cemal birbirlerini çok severek evlenmiş, maddi açıdan iyi-kötü geçinen mutlu bir çifttir. Fakat bir türlü çocukları olmaz. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca, Ayşe'nin karşı çıkışlarına rağmen Cemal, yasa dışı bir şekilde çocuk sahibi olur. Ayşe, Can adını verdikleri bu bebeği hiçbir zaman tam olarak sahiplenemez. Diğer yandan bu tutum yüzünden Cemal ile de arası gitgide açılacaktır; Cemal'in bir sene boyunca çabalaması sonuç vermez, nihayetinde evi terk eder. Ayşe şimdi Can ile tek başına kalır.


IMDB:

Torrent İndir:
Can (2011) - DVDRip XviD AC3

Atlıkarınca (2011) | DvDRip.XviD.ac3.torrent indir







[Resim: 137915566620981.jpg]

Erdem, Sevil ve çocukları Edip ve Sevgi’nin küçük bir kasabada süren yaşamları, Sevil’in annesinin felç geçirmesi sonucu İstanbul’a taşınmalarıyla değişime uğrar. Edip, yatılı okulda olduğu on yıl boyunca evden uzaklaşmıştır; Erdem’in ise iyi bir yazar olma hayalleri sürmektedir. bir şekilde değişen tavırlarını, içine kapanmasını ve mutsuzluğunu fark eden Sevgi’nin ani tavır değişikliklerinden şüphelenen Sevil, evin içerisinde yaşanan bazı olayları sorgulamaya girişir ve yıllardır kapalı kapılar ardında saklanan sırrı keşfeder. Erdem bir trafik kazasında yaşamını kaybedince, ölümü ailede yeni sırların ortaya çıkmasına neden olur. Küçük bir ailenin her üyesi hayatları boyunca tek başlarına taşımak zorunda kalacakları gerçeklerle baş başa kalır. Kendilerine bile itiraf edemedikleri bu sır nedir?

IMDB:

Torrent İndir:
Atlıkarınca (2011)

Jin (2013) | DVDRip.XviD.torrent indir


[Resim: 138604904871011.jpg]



Jîn, bir nedenle, dağdaki silâhlı örgütten kaçmaktadır. Dağlarda yapayalnız günler ve geceler geçirir. Amacı bir büyük şehre ulaşmaktır. Ona en büyük gücü hayvanlar verir. Bir ayıyla bir ini paylaşır, yaralı bir eşeği tedavi eder, sonunda dağdan iner. Ancak ova dağdan daha tehlikelidir. Büyük bir hayal kırıklığıyla dağlara, yalnızlığına geri döner. Ağaçlar ve hayvanlardan başka kimsesi yoktur.


IMDB:

Torrent İndir:
Jin (2013)

Entelköy Efeköy’e Karşı (2011) | DvDRip XviD.torrent indir


[Resim: 138106784512421.jpg]



Entelköy Efeköy’e Karşı” bir grup ekolojik aktivistin, mütevazi bir Ege köyünde yaşamaya karar vermelerinin ardından orada kurulması gündeme gelen termik santrali engelleme çabalarının ve bu bölgedeki köylüler ile aralarında geçen komik ve çarpıcı olayların öyküsü...



IMDB:


Torrent İndir:
Entelköy Efeköy’e Karşı (2011) - XviD 

17 Eylül 2013 Salı

Yeraltı (2012) | DVDRip XviD.torrent indir

[Resim: 13660399961.jpg]





[Resim: 13660400701.jpg]

Zeki Demirkubuz’un Dostoyeski’nin ”Yeraltından Notlar” yapıtından esinlenerek senaryosunu yazdığı ve yönettiği ”Yeraltı” filmi, afişindeki ”Akıllı bir adam, kendine karşı acımasız değilse gururlu da olamaz” sözleriyle dikkati çekiyor.

Engin Günaydın, Nergis Öztürk, Serhat Tutumluer, Nihal Yalçın, Murat Cemcir, Feridun Koç, Serkan Keskin ve Sarp Apak’ın rol aldığı filmin konusu şöyle:

”Filmin başkarakteri Muharrem, nefret ettiği ve edildiği halde eski arkadaşlarının yemeğine kendisini zorla davet ettirir. Masum didişmeler, ufak kişilik gösterileri ile başlayan yemek, giderek dumanlanan kafaların etkisiyle utanç dolu geçmişe doğru yol almaya başlar. Gece pişmanlık, gözyaşları ve öfkeyle dolarken, rezillik karanlık sokaklara, fuhuş kokan otel odalarına taşar. Onlar hep birlikte, Muharrem tek başına olsa da kararlıdır. Pislik ya o gece temizlenecek ya da ölecektir. Yoksa sonsuza kadar kurtulamayacaktır bu utançtan.”



IMDB:

Torrent İndir:
Yeraltı (2012)  

Vay Arkadaş (2010) | DVDRip XviD.torrent indir

[Resim: 13686295691.jpg]







[Resim: 13686296361.jpg]

:
İstanbul’un kenar mahallerinden birinde yaşayan üç arkadaş Manik, Tik ve Dildo’nun, mahallenin dışına pek taşmayan sıradan ama kendi içlerinde hareketli bir şekilde devam eden heyecan, macera ve kahkaha dolu hayatlarını anlatan hikâyesi.



IMDB:
Torrent İndir:
Vay Arkadaş (2010)

Van Gölü Canavarı (2012) | DVDScr XviD.torrent indir

[Resim: 13614581351.jpg]








[Resim: 13614587421.png]


[Resim: 13614587462.png]


[Resim: 13614587493.png]

Filmin Özeti: Doğma büyüme Van'da yaşayan 3 çoban arkadaş bir gün çobanlık yaptıkları sürüyü bir şanssızlık eseri kaybederler. Oradan oraya yeni bir iş peşinde dolaşırlarken akıllarına Van Gölü sahilinde sahte bir canavar maketi yapıp, bundan para kazanma fikri gelir. Kısa sürede gölde canavar olduğu dedikodusu yayılır ve şehre İstanbul'dan gazeteci ekipler gelir. 3 kafadar ekipteki gazeteci kadınlara aşık olur ve başlarına komik işler açarlar.
Yapımcılığını Mustafa Çetin'in üstlendiği projede oyuncu kadrosunda Selahattin Taşdöğen, Naci Taşdöğen, Ceylan Yılmaz ve Erciş Tiyatro Grubu'ndan gençler yer alıyor.



IMDB:
Torrnt İndir:
Van Gölü Canavarı (2012)

16 Eylül 2013 Pazartesi

Recep İvedik (1-2-3) - Boxset | DVDRip.XviD.torrent indir

[Resim: 13625004051.png]

Recep İvedik (2008)
http://www.imdb.com/title/tt1193516/
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder.
Recep İvedik 2 (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1373215/
Recep’in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babaannesidir. Babaanne, Recep’in yaşadığı serkeş, aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babaannesinin istekleri doğrultusunda Recep’in adam olma gayretini anlatıyor.
Recep İvedik 3 (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1577061/
Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve son derece komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerini iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en yakın dostu bakkal Salih’ten psikologlardan ve hatta cinci hocalardan medet umar ancak hiç birisi içindeki sıkıntıya çare bulamaz. Bu depresyon sıkıntı hali hiç geçmeyecekmiş gibi görünürken bir anda hayatına uzaktan akrabası olan genç bir kız, Zeynep girer. Zeynep, İstanbul’da üniversiteye gitmekte ancak kalacak yer sıkıntısı çekmektedir ve bir gün Recep’in evinde yaşayacaktır. Recep ve Zeynep ilk başlarda pek iyi anlaşamasalar da günler geçtikçe birbilerine ısınırlar ve Zeynep de Recep’in iç sıkıntısını geçirmek için ona yardımcı olmaya, hayatına renk katmaya çalışır. İkisi beraber Recep’in bugüne kadar yaşamında hiç yer vermediği spor ve sosoyal aktivitiler yapmaya başlarlar. Bu bağlamda sabah koşusu yaparlar, karate kursuna katılırlar, dans dersleri alırlar, paintball oynarlar, tiyatroya giderler, seramik , aşçılık kurslarına katılırlar vs. Hatta bir günlüğüne Zeynep’in okuduğu üniversite de öğrenci bile olur Recep. Bütün bu serüven boyunca Recep gittiği her yerin altını üstüne getirir ve seyirciyi kahkahaya boğacak durumlar yaşanır. Ancak bunların hiçbiri Recep’in derdine çare olamaz. Ta ki Zeynep hayatında hiç yaşamadığı bir şey yapıncaya kadar.

Torrent İndir:
Recep İvedik (1-2-3) - Boxset  

Oğlum Bak Git (2012) | DVDRip XviD.torrent indir

[Resim: 13686906041.jpg]





[Resim: 13686906062.jpg]


[Resim: 13686906063.jpg]


Torrent İndir:
Oğlum Bak Git (2012)

Moskova’nın Şifresi: Temel (2012) | DVDRip.XviD.torrent indir

[Resim: 13663864601.jpg]





[Resim: 13737920031.png]


[Resim: 13737920032.png]

Temel, ilk film olan Sümela Manastırı’ndaki şifreyi çözerek hazineye ulaşmış ve aşık olduğu kadına kavuşmuştur; ya da kendisi bu şekilde sanmaktadır. Aslında Rus mafyası Korkunç İvan’ın adamları yanlışlıkla Türk mafyasıyla çatışmış ve karşılıklı olarak birbirlerini öldürmüşlerdir. O esnada Temel çukurdaki altınları Sümela’nın hazinesi sanarak alır. Ne var ki altınları çalınan hem de adamları öldürülen Rus mafya lideri sinirden küplere binmiştir. En zalim adamlarından olan Abromoviç’i, Temel’i öldürmesi için Trabzon’a yollar. Saftirik Temel bir şekilde kaçış yolu hulur ama adamların peşini bırakmadığını anladığında Abromoviç’in peşinden dostu Turgay ile birlikte Moskova’nun yolunu tutar!


IMDB:
Torrent İndir:
 Moskova’nın Şifresi: Temel (2012) 

Karadedeler Olayı (2011) | DVDRip.XviD.torrent indir

[Resim: 13682053381.jpg]





[Resim: 13682053382.jpg]

1989 yılının ocak ayında gazeteler bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyün çevresinde dolaşan yaratıklar olduğunu, köyün bir şekilde cinler tarafından basıldığını öğrenir. H.B., birkaç hafta köyde kalır ama olağanüstü bir şey görmeyince kamerasını köydeki bir gence emanet ederek İstanbul’a geri döner. Üç gün sonra ise köyün jandarmaları tarafından gözaltına alınır: kamerasını emanet ettiği genç de dâhil olmak üzere köyden 7 kişi parçalanarak öldürülmüştür. H.B ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılır ama bütün eşyaları ormanda terk edilmiş olarak bulunur; kayıplara karışır... Tüm bu esrarengiz süreç boyunca kameralar kayıttadır…
IMDB:
Torrent İndir:
Karadedeler Olayı (2011) 

Hükümet Kadın (2013) | DVDRip XviD.torrent indir

[Resim: 13657819431.jpg]





[Resim: 13687239261.png]


[Resim: 13687239272.png]


[Resim: 13687239283.png]

Midyat'ta yaşayan, 8 çocuk annesi Xate okuma yazması olmayan bir kadındır. Fakat çevresindekilerden tek farkı kocasının Midyat Belediye Başkanı olmasıdır. Bir gün, hiç beklenmedik biçimde kendisini Midyat'ın Belediye Başkanı olarak bulur! Ev kadını olarak ne kadar işinde iyiyse, çocuklarına rağmen Başkanlığı da o kadar iyi götürmeye niyetlidir.
Kısa zamanda 'Hökümet' gibi kadın olduğunu kanıtlayan Xate, her türlü problemi de kendi kadınca yöntemleriyle çözmenin yolunu bulur.Artık sadece Midyat halkı için değil, ülkedeki diğer insanlar için bile hayat eskisi gibi olmayacaktır.
Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği komedi filmi Güneydoğu'da yaşayan ve görev yapan ilk kadın belediye başkanının, sekiz çocuklu Xate'nin hikayesini beyazperdeye aktarıyor. Çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleştirilen filmin başrollerinde Demet Akbağ, Ercan Kesal ve Bülent Çolak bulunuyor...
Torrent İndir:
Hükümet Kadın (2013)

Güz Sancısı (2009) | DVBRip XviD.torrent indir

[Resim: 13687128361.jpg]
:
Babası milliyetçi, zengin bir toprak ağası olan Behçet, babasının bağlantıları ve isteğiyle siyasete adım atar. Bu dünyadaki bazı gelişmeleri kendi ahlak yapısına uygun bulmayan Behçet yine de kendi milliyetçiliğinin bakış açısını doğru bulmaktadır.

Behçet Türk milletinin Batılılarca kuşatıldığına ve bunun bariz kanıtının Kıbrıs\'la ilgili olayların olduğuna inanıyordur. Tüm bu siyasetteki ve -baba faktörüyle- kendi hayatındaki yaşadığı ağır gerilim ortamında komşu Rum kızı Elena\'ya aşık olmuştur. Bu aşkın ilerlediği günler onları 6 Eylül 1955 sabahına da yakınlaştırır.

Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili gibi ülkemizde büyük başarılara imza atmış dönem dizilerinden sonra Tomris Giritlioğlu, sinemaya verdiği 10 yıllık bir aradan sonra 1955 İstanbul'unun fiziki ve ruhsal atmosferini en ince ayrıntısını dikkate alarak yansıttığı ve Suyun Öte Yanı ve Salkım Hanım'ın Taneleri 'nden sonra tematik üçlemenin son filmi olan Güz Sancısı ile beyazperdede.


IMDB:


Torrent İndir:
Güz Sancısı (2009)

Gökten 3 Elma Düştü (2008) | DVDRip.480p.x264 AC3.torrent indir

[Resim: 137905226698431.jpg]






[Resim: 137905226724522.jpg]


[Resim: 137905226730713.jpg]


Küçük çapta bir hırsız olan genç Ali (İsmail Hacıoğlu) evden kaçmıştır. Annesinden ve ender gördüğü babasından… Nasıl karşılanacağını bilmeden İstanbul’da yaşayan ve daha önce hiç görmediği dedesine doğru garip bir yolculuğa çıkar. Ali’nin dedesi emekli asker Recep (Köksal Engür), tek başına askeri disiplin  içinde yaşayan huysuz bir ihtiyardır. Karısını üç yıl önce kaybetmiş ve onay vermediği bir evlilik yapmış kızı Yıldız’la da yaklaşık yirmi yıldır görüşmüyordur. Recep’in tüm saatleri hemen her gün aynı geçiyordur artık. Recep’in üst kat komşusu Nilgün (Bennu Yıldırımlar) ise; yalnız yaşayan, orta yaşlarda, üniversite mezunu, asi, modern bir fahişe’dir. Nilgün ile Recep sürekli tartışırlar. Çünkü Recep onun fahişe olduğunu biliyor ve onu apartmandan atmak istiyordur.
IMDB:
Torrent İndir:
Gökten 3 Elma Düştü (2008)

G.D.O. KaraKedi (2013) - Yerli Film | DVDRip.XviD.torrent indir

[Resim: 13676883251.jpg]





[Resim: Ihtqg6R.jpg]

Anne ve babası rahmetli olmuş olan Gürkan’ın, kardeşleri Duran ve Orhan’dan başka kimsesi yoktur. Duran, sevdiği kızı düğün günü kaçırır. Orhan her zamanki gibi pilâv satmaktadır. Müşterilerine sipariş götürürken mafya kuryesi Cengiz’le çarpışır. Sivil polislerden kaçmakta olan Cengiz elmasları, Orhan’ın önlüğüne bırakır. Bir yanda, peşine düşen kızın abileri, diğer yanda mafya babası.

IMDB:
Torrent İndir:
G.D.O. KaraKedi (2013)

Eyvah Eyvah 2 (2011) | DVDRip XviD.torrent indir

[Resim: 13657797601.jpg]

Birinci filmde, babası Ali Rıza Şeker'i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır; o da Geyikli'deki sevdalısı hemşire Müjgan'a kavuşmak ve Firuzan ablasının hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan'ın kalbini kazanmak.

Can dostu Firuzan ablası, babası Ali Rıza Şeker ve terzi Ramiz ile beraber Geyikli'ye yola çıkan Hüseyin, bu serüvende de hayatının Eyvah Eyvah zamanlarını Firuzan ile paylaşacak, onlar artık yolda beraberlerdir.

Babası Ali Rıza Şeker ve dostu Firuzan'la birlikte Müjgan'a koşan Hüseyin'i bu filmde de ilk filmdeki gibi bir çok sürpriz beklemektedir.

Hüseyin'in yolunu gözleyen dedesi ve ninesinin, yıllar sonra çıkıp gelen baba Ali Rıza Şeker'in ve diğer kahramanların yeni hikayesini bize yine klarnet anlatacak...

 IMDB:


Torrent İndir:
Eyvah Eyvah 2 (2011)

Eşkıya (1996) | DVDRip XviD.torrent indir

[Resim: 13694892251.jpg]

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hapisten çıkınca ilk işi köyüne dönmek olur. Ama doğduğu topraklar şimdi baraj suları altındadır. Geçmişin izlerini sürmeye başlayan Eşkıya, yıllardır bilmediği bir gerçeği öğrenir. Hapse düşmesine en yakın arkadaşının ihaneti neden olmuştur. Bu arkadaş Eşkıya Baran'in çocukluk aşkını, Keje'yi satın alarak İstanbul'a kaçmıştır. Eşkıya ne İstanbul'u ne de arkadaşının adresini bilmemektedir. Tren'de, Tarlabaşı'nın arka sokaklarında büyümüş, pavyon, kumarhane, uyuşturucu muhabbetinin içinde yaşayan Cumali adlı genç bir adamla tanışır. Onla birlikte İstanbul'a gider ve kendisinin derdinin yanında bir de Cumali'nin derdiyle uğraşmaya başlar. İstanbul ve bu karanlık sokaklar adım adım sevdiği kadın Keje ye yaklaştırır Eşkıya'yı....

IMDB:

Torrent İndir:
Eşkıya (1996)